Jussi Pelkonen Haluan kirjoittaa Facebookiin myönteisemmistä asioista. Täällä olen kriittisempi.

Klovni-invaasio

Kertokaa nyt mulle vanhalle, asioista tietämättömälle ja muutenkin ihan kuutamolla olevalle tyypille, mikä on tämän ns. klovni-invaasion alkuperä - ja toiseksi tarkoitus!

Niitä on kuulemma täällä Turun ja Salon seudullakin ollut liikkeellä, ja minä kyllä tiedän, miten reagoin, jos joku tulee uhkailemaan minua tai ketään läheistäni. - En kanna mukanani mitään muuta kättä pidempää kuin ku... - kukaan muukaan tuntemani mies, mutta jalkani on vielä pidempi kuin ku... - kukaan on huomannutkaan.

Minä itse suhtaudun erilaisiin maltillisiin mielenilmauksiin hyvin suvaitsevaisesti, ja sirkus klovneineen on aina ollut lähellä sydäntäni.

Silti minua on tämän syysloman aikana alkanut vaivata kauan sitten minulle tuskaa tuottanut, perinnölliseksikin mainittu vaiva - nimittäin kihti.

Ja koska kihti - tuskallinen ja piinallinen vaiva, kun kohtaus alkaa - on alkanut näyttää itsestään merkkejä, minulla on automatkoilla ja myös kävellessäni aina mukana rakkaan vaimoni minulle ostama kävelykeppi.

Sillä pystyn osoittamaan tarvittaessa vaimolleni, mihin suuntaan olemme kävelemässä, mutta toisaalta kepissä on myös se vaara, että koska se on valmistettu puhtaasta, tiheästä ja niin ollen varsin painavasta hikkoripuusta, voin pahimmillaan loukata viittoilullani vaimoani - tai ketä tahansa muuta, joka yllättäen sattuu kävelykeppini osuma-alueelle...

Aiomme seuraavien viikkojen kuluessa partioida vaimoni kanssa satunnaisina iltoina Turun keskustassa sekä myös lähiöissä.

Meidät tunnistaa kahdesta asiasta: Minulla on se kävelykeppi ja huppari, joka viittaa Kakolaan, ja vaimolla on ihan oma, lempeä ilmeensä, jota yksikään ohikulkija ei voi olla huomaamatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän NikoHaapaniemi kuva
Niko Haapaniemi

"Kertokaa nyt mulle vanhalle, asioista tietämättömälle ja muutenkin ihan kuutamolla olevalle tyypille, mikä on tämän ns. klovni-invaasion alkuperä ja toiseksi tarkoitus!"

- Kirjoitappa youtubeen Killer Clown Scare Prank! Tämän kaltaiset ilmiöt rantautuvat Suomeen aina muutaman vuoden viiveellä.
Voi hyvinkin käydä niin että alkaa pelleillä nenä enemmänkin punoittamaan jos lehdessä mainitut koululaisten pelottelut hirttoköysien kanssa jatkuvat.

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Kyseessä on jekku ja eräänlainen meemi. Ideana on pelotella pelleasussa, inspiraatiota on otettu esimerkiksi kauhuelokuvista.
Joku amerikassa jolla on ollut ylimääräinen pelleasu on ajatellut että tämähän on hyvä idea ja alkanut pelottelemaan porukkaa. Huhut alkoivat levitä ja muut ovat alkaneet ottaa mallia.
Jossain vaiheessa mukaan on tullut oikeita rikollisia ja murhaajia jotka ovat oikeasti hyökänneet ihmisten kimppuun huhun turvin ja huhu on jatkanut kasvuaan. Nyt huhu on saapunut Suomeen, katsotaan leviääkö se myös rikollisten piiriin.

Käyttäjän TomiSolakivi kuva
Tomi Solakivi

Tässä olisi nyt suomalaisilla tuhannen taalan paikka yhdistää kansallisen kulttuurin erityispiirteet ja kansainväliset trendit.

Miltä kuulostaisi uutena vapaa-ajan harrastuksena Pokemonin metsästyksen ja kansallispelimme pesäpallon yhdistäminen? Klovnin kolkkaus voisi olla uusi Nokia, ja rauhoittaisi tilanteen hyvin nopeasti.

Toimituksen poiminnat